Mobile Dj 4 U

Tapasztalat, minőség, kreativítás ...


A "DJ"
"MobileDj4u
Vezető: Pintér Tamás
művésznév: Thomas Palmer 
A Dj munka gyökerei a 80s évekre nyúlnak vissza. 
A tevékenység  1986-ban kelt életre előadóművészi képesítéssel.
-------------------------------------------------------------------------
Cégként 1998-ban a Média Brothers égisze alatt indult. Napjainkra már sikeres magánvállalkozássá nőtte ki magát. Az idők folyamán sokat fejlődtünk, formálódtunk, változott az "image", s jelentős tapasztalatokra tettünk szert, s ma már ezek segítségével tesszük felejthetetlenné az Ön rendezvényeit. Később rádiós műsorokkal is bővült a repertoárunk, amelyeket napi infókban teszünk közzé a különböző fórumokon és a Facebook oldalunkon is.

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk: 
- DJ
- Ceremóniamester(nő) (Bernadett vagy Tamás) 
- Gyerekprogramok szervezése 
- Gyerekfelügyelet (rendezvényeken)
- Hangosítás
- Műsorvezetés
                     ---- Új szolgáltatás ----
- Páros Ceremóniamester (Bernadett és Tamás) 

Ezzekkel a szolgáltatásokkal  tesszüklehetővé a rendezvények teljes körű, még sikeresebb lebonyolítását. 
Aktuális tevékenységi köreinket itt találja. Remélem, hamarosan Önt is üdvözölhetem ügyfeleink között.

Legyen Ön is az elégedett partnereink népes táborának tagja!

Thomas Palmer
A "történetem" a keverőpult mögül ...

DJ történetem a 80-as évek közepén indult, 15 évesen. Akkoriban egy szombathelyi lemezlovas, Morris Pedro Miquel segítette első szárnybontogatásaim. Nagy lelkesedéssel szippantottam magamba a szakma rejtelmeit. Az akkori DJ technika a kazettás magnó volt. Az első darabok nálam, a Pioneer CT-506-os típusok voltak. Ez a korszak a fiatal generációk DJ-jei számára már szinte elképzelhetetlen.
Ma már szinte mindent számítógép vezérel és a DJ ezekkel felvértezve tölti be szerepét. Itt már a kreativitás nagy szerepet játszik a DJ munkájában. Különleges vizuális technikák kerültek be az élmények fokozására, amelyek varázslatossá és még teljesebbé teszik az élményt mindenki számára.
.... De térjünk vissza a múltba egy kicsit ... A folytatás a pályafutásomban egy szintén a vasi megyeszékhelyen üzemelő, délutáni diszkó  - 17-22 óra közötti - Orosz Teázó - keretein belül folytatódott. Ez a hely, a Vas megyében élők számára kultikusnak számított. Minden alkalommal több száz fiatal fordult meg szerdán, pénteken és szombaton egyaránt.
Itt Neczpál György segítette és egyengette az akkor már felívelőnek mondható utamat, az egyre jobb DJ-jé váláshoz. Itt tanultam meg konferálni és itt kaptam lehetőséget egész estés műsorok bonyolítására. Mindössze 16 évesen!
Majd jött a  "kezdeti fellépések özöne" és a következő évek már folyamatos DJ munkával teltek,
s ez a tendencia megmaradt napjainkig. 2 évtizeddel később követte egy másik nagy "szerelem", amely párhuzamosan működött, ill. működik a mai napig: Ez a rádiózás. Fő zenei irányzatom a "Retro". Mára már több, mint 120000 zenéből válogatok, s válogathat az, aki velem tölti a szórakozásra szánt idejét, illetve ránk bízza rendezvényei zenei vezetését.
Ez a zenei repertoár teljesen felöleli az elmúlt évtizedek legjobb zenéit egészen napjainkig.

- Minden igényt kielégít, minden zenei stílusból. -
Az utóbbi két évtizedben a stílusom több irányban is elindult, elkészültek a mixeim Retro - EDM - Techhouse - LatinHouse stílusban is. Kipróbáltam magam az elektronikus zenén át a mixelés világáig szinte mindenben. Elsajátítottam a modern Dj jegyek (mix, effekt, scratch) minden vállfaját. Így tehát nem okoz gondot az sem, ha valaki minden korosztály igényeit figyelembe véve komplex műsort rendel tőlünk. Bizonyosan nem fog csalódni. Itt jegyezném meg a technikai változásokat is, amely a LED technológia és digitális hangeszközök széles repertoárját vonultatta fel, s amely a mi eszköztárunkban is megtalálható. A hangzás és a fény harmóniája és minősége nálunk garantált. Referencia fotókat talál(sz) a képtárunkban.


P.-D. Bernadett

                      Női Ceremóniamester? Igen! Lehetséges ... és nagyon jól működik ;-)

                A köztudatban a férfiak uralják ezt a terepet, mi nők kakukktojásnak számítunk.
                                     No, de mint tudjuk: kicsi a bors, de erős :) 

Hogyan lettem CM? 16 éves korom óta foglalkozom emberekkel. A vendéglátás volt az első lépés - annó még - zsebpénztoldalék gyanánt. Kereskedelmi technikumot végeztem, főállásban egy ideig a belsőépítészetben, majd ügyvédeknél dolgoztam mint titkárnő. Hétvégenként azonban továbbra is "vendéglátóztam". Hiányzott volna a kapcsolat az emberekhez, a beszélgetések.
A vendégek kívánságait mindig szeretettel és örömmel teljesítem, szívvel lélekkel a értük vagyok a mai napig. 32 évesen lettem anyuka és akkor hoztam meg a döntést, hogy továbbtanulok. Így lettem szociálpedagógus. Pár évvel később az eisenstadti főiskolán elvégeztem a szabadidőpedagógiai szakot. Adta magát, hogy szakmai téren is kiegészítsem kedves férjemet és betársultam az esküvőkre, mint CM. Sok érdekes, szívet melengető, romantikus, vicces, néha szomorú, de mindig egyedi élettörténettel ismerkedünk meg minden esetben.

Számomra minden esküvő egyszeri és megismételhetetlen alkalom, itt nincs "második esély". Nagyon nagy alázattal, szeretettel, no meg izgalommal készülök minden rendezvényre. Célom, hogy a nagy napot felejthetetlenné és egyedivé varázsoljam, s az ifjú pár és a családtagok válláról minden gondot levegyek és ezzel lehetővé tegyem számukra a gondtalan ünneplést. Semmivel se kelljen foglalkozniuk, bele tudjanak merülni és feledkezni minden egyes pillanatba. Éltem már meg rázós helyzeteket is, amelyek nagyon megérintettek, ennek ellenére minden tudásomat bevetve professzionálisan megoldottam már a lehetetlent is. 


Fellépések és médiamunkák: 
(... a teljesség igénye nélkül ...)

Szombathely

80s évek

Isis szálló - Bár - 100 fő 
Orosz Teázó Disco - 2-300 fő Szombathely
Sport Disco  - 100 fő

90s évek
Romkert Disco - 3-400 fő Szombathely
Kiosk Disco  - 3-400 fő

2k évek
Szombathely Városi szilveszter -  5-7000 fő 


Balaton

80s évek

Balatonrendes - Ifjúsági Tábor Disco
Hajó Disco - Siófok
Badacsony - Kapitány Disco
2k évek
Vonyarcvashegy - Magyar Tenger Disco - 500 fő


Kőszeg

80s évek

Lapos Étterem Disco - 100 fő
Kóbor Macska Bár - 50 fő
Vár Disco - 4-600 fő
90s évek
Alpokalja Disco - 300 fő

Velem
80s évek
Ifjúsági Táborok - 300 fő


Sárvár

80s évek

Vár Disco - 500 fő
Hangulat Presszó Disco - 100 fő
2k évek
Resti Disco - 300 fő
Vadász Tanya Disco - 80 fő


Szentgotthárd

90s évek

Csillagfény Disco - 600 fő Szentgotthárd


Budapest

2k évek

Hajó Disco
Céges Rendezvények (Több Helyszín)


Hatvan

80s évek

Ifjúsági Táborok


Ausztria

90s évek

P2 Disco
2k évek
Magánrendezvények (Esküvő, Szülinapi Party)


Rádiós műsorvezetés 
Nyugat Rádió (Szombathely)
Isis Rádió (Sárvár)
Rádió Szombathely  (Szombathely)
Frisss FM  (Szombathely)
Nap Rádió / Rádió Sopron (Sopron)

Műsorvezetés

Megyei Rockfesztivál Szombathely
Ifjúsági műsorok
Ifjúsági táborok

Televíziós munka

Szombathelyi TV (15 év) Hangmérnök  (Szombathely)