Mobile Dj 4 U

Tapasztalat, minőség, kreativítás ...


A "cég"
"MobileDj4u
Ügyvezető: Pintér Tamás
(művésznév: Thomas Palmer) 
A cég gyökerei a 80s évekre nyúlnak vissza. 
A dj tevékenység  1987-ben kelt életre előadóművészi képesítéssel, akkor még szabadúszó státusszal. 
Ez abban az időben teljesen legális forma volt.
Cégként 1998-ban a Média Brothers Bt.-vel indult. Napjainkra már sikeres vállalkozássá nőtte ki magát, amelynek központja Ausztriában található. Az idők folyamán fejlődött, formálódott, változott az "image". Többek között már rádiós műsorokkal is bővült a tevékenységi kör. A közelmúltban további külföldi telephelyek is létesültek. Így már német, angol és szlovák nyelvterületen is elérhető a vállalkozás. Bővültek a referenciáink is ezzel párhuzamosan osztrák, cseh és német felkérések tapasztalataival is. Ezekre is nagyon büszkék vagyunk.
Az alábbi szolgáltatásokkal bővültünk: 
- ceremóniamester (külön személy)
- gyerekprogramok, gyerekfelügyelet (rendezvényeken)
- hangosítás
- műsorvezetés
Ezzel lehetővé téve a rendezvények teljes körű, még sikeresebb lebonyolítását. Aktuális tevékenységi köreinket itt találja. Remélem, hamarosan Önt is üdvözölhetem ügyfeleink között.


Legyen Ön is az elégedett partnereink népes táborában!

Thomas Palmer
A "történetem" a keverőpult mögül ...

DJ történetem a 80-as évek közepén indult, 15 évesen. Akkoriban egy szombathelyi lemezlovas, Morris Pedro Miquel segítette első szárnybontogatásaim. Nagy lelkesedéssel szippantottam magamba a szakma rejtelmeit. Az akkori technika a kazettás magnó volt. Az első darabok Pioneer CT-506-os típusok voltak. Ez a korszak a fiatal generációk dj-jei számára már szinte elképzelhetetlen.
Ma már mindent szinte számítógép vezérel és a DJ ezekkel felvértezve tölti be szerepét. Itt már a kreativitás nagy szerepet játszik a DJ munkájában. Különleges vizuális technikák kerültek be az élmények fokozására, amelyek akár varázslatossá tehetik az élményt mindenki számára.
De térjünk vissza a múltba. A folytatás a pályafutásomban egy szintén a vasi megyeszékhelyen üzemelő, délutáni diszkó  (17-22 óra közötti - Orosz Teázó) keretein belül folytatódott. Ez a hely a Vas megyében élők számára kultikus helynek számított. Minden alkalommal több száz fiatal fordult meg szerdán, pénteken és szombaton egyaránt. Itt Neczpál György segítette és egyengette az utamat, az egyre jobb DJ-jé váláshoz. Itt tanultam meg konferálni és itt kaptam lehetőséget egész estés műsorok bonyolítására. Mindössze 16 évesen!
Majd jött az "fellépések özöne" és a következő évek már folyamatos munkákkal teltek, s ez a tendencia megmaradt napjainkig. Majd követte egy másik nagy "szerelem", amely párhuzamosan működött, ill. működik a mai napig: Ez a rádiózás. Fő zenei irányzatom a "Retro". Mára már több, mint 120000 zenéből válogatok, s válogathat az, aki velem tölti a szórakozásra szánt idejét.
Ez a zenei repertoár teljesen felöleli az elmúlt évtizedek legjobb zenéit egészen napjainkig.
Minden zenei igényt kielégít, minden stílusból. 
Az utóbbi két évtizedben zenei Dj stílusom több irányt is vett. Kipróbáltam magam az elektronikus zenén át a mixelés világáig szinte mindenben. Elsajátítottam a modern Dj jegyek (mix, effekt, scratch) minden oldalát. Így tehát nem okoz gondot az sem, ha valaki minden korosztály igényeit figyelembe véve komplex műsort rendel. Itt jegyezném meg a technikai változásokat is, amely a LED technológia és digitális hangeszközök széles repertoárját vonultatta fel, s amely a mi eszköztárunkban is megtalálható.


P.-D. Bernadett

                      Női Ceremóniamester? Igen! Lehetséges ... és nagyon jól működik ;-)

                A köztudatban a férfiak uralják ezt a terepet, mi nők kakukktojásnak számítunk.
                                     No, de mint tudjuk: kicsi a bors, de erős :) 

Hogyan lettem CM? 16 éves korom óta foglalkozom emberekkel. A vendéglátás volt az első lépés - annó még - zsebpénztoldalék gyanánt. Kereskedelmi technikumot végeztem, főállásban egy ideig a belsőépítészetben, majd ügyvédeknél dolgoztam mint titkárnő. Hétvégenként azonban továbbra is "vendéglátóztam". Hiányzott volna a kapcsolat az emberekhez, a beszélgetések.
A vendégek kívánságait mindig szeretettel és örömmel teljesítem, szívvel lélekkel a értük vagyok a mai napig. 32 évesen lettem anyuka és akkor hoztam meg a döntést, hogy továbbtanulok. Így lettem szociálpedagógus. Pár évvel később az eisenstadti főiskolán elvégeztem a szabadidőpedagógiai szakot. Adta magát, hogy szakmai téren is kiegészítsem kedves férjemet és betársultam az esküvőkre, mint CM. Sok érdekes, szívet melengető, romantikus, vicces, néha szomorú, de mindig egyedi élettörténettel ismerkedünk meg minden esetben.

Számomra minden esküvő egyszeri és megismételhetetlen alkalom, itt nincs "második esély". Nagyon nagy alázattal, szeretettel, no meg izgalommal készülök minden rendezvényre. Célom, hogy a nagy napot felejthetetlenné és egyedivé varázsoljam, s az ifjú pár és a családtagok válláról minden gondot levegyek és ezzel lehetővé tegyem számukra a gondtalan ünneplést. Semmivel se kelljen foglalkozniuk, bele tudjanak merülni és feledkezni minden egyes pillanatba. Éltem már meg rázós helyzeteket is, amelyek nagyon megérintettek, ennek ellenére minden tudásomat bevetve professzionálisan megoldottam már a lehetetlent is. 


Fellépések és médiamunkák: 
(... a teljesség igénye nélkül ...)

Szombathely

80s évek

Isis szálló - Bár - 100 fő 
Orosz Teázó Disco - 2-300 fő Szombathely
Sport Disco  100 fő

90s évek
Romkert Disco - 3-400 fő Szombathely
Kiosk Disco  - 3-400 fő

2k évek
Szombathely Városi szilveszter -  5-7000 Fő 


Balaton

80s évek

Balatonrendes - Ifjúsági Tábor Disco
Hajó Disco - Siófok
Badacsony - Kapitány Disco
2k évek
Vonyarcvashegy - Magyar Tenger Disco


Kőszeg

80s évek

Lapos Étterem Disco - 100 fő
Kóbor Macska Bár - 50 fő
Vár Disco - 4-600 fő
90s évek
Alpokalja Disco - 300 fő

Velem
80s évek
Ifjúsági Tábor  


Sárvár

80s évek

Vár Disco
Hangulat Presszó Disco
2k évek
Resti Disco
Vadász Tanya Disco


Szentgotthárd

90s évek

Csillagfény Disco - 600 Fő Szentgotthárd


Budapest

2k évek

Hajó Disco
Céges Rendezvények (Több Helyszín)


Hatvan

80s évek

Ifjúsági Táborok


Ausztria

90s évek

P2 Disco
2k évek
Magánrendezvények (Esküvő, Szülinapi Party)


Rádiós műsorvezetés 
Nyugat Rádió (Szombathely)
Isis Rádió (Sárvár)
Rádió Szombathely  (Szombathely)
Frisss FM  (Szombathely)
Nap Rádió / Rádió Sopron (Sopron)

Műsorvezetés

Megyei Rockfesztivál Szombathely
Ifjúsági műsorok
Ifjúsági táborok

Televíziós munka

Szombathelyi TV (15 év) Hangmérnök  (Szombathely)