VENDÉGKÖNYV

Rólunk írtátok ...

Itt a te élménybeszámolód helye is .... 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az egyik legszebb nap az életünkben az esküvő. El sem tudtuk elképzelni milyen az, mikor minden összhangban van e nap folyamán. Csodálatos élmény volt látni a Látvány Dj pultot. Zenében pedig azt kaptuk, amire számítottunk és előzetesenmegbeszéltünk.                         Nagyon köszönjük Bernadettnek a ceremóniamesterséget és neked Tamás a Dj munkádat. 

Kívánjuk minél több párnak, hogy ezt veletek együtt élje át! Köszönjük!

Sok - sok puszi!

Fruzsi és MikiSziasztok,

ha szuper bulit akartok, ajánljuk a Mobiledj4u-t!
Mi itt a képen mind ezt gondoljuk!

Party forever !!!!


Kedves Tamás!
A nyárindító borgátai utca bulinkon megalapoztad a jó hangulatot! Fergeteges party kerekedett! Köszönet érte! 
Ingrid

Hello Tamás,
Harmadik alkalommal találkoztunk a születésnapi bulimon. Fergeteges hangulatot csináltál most is. Nagyon köszönjük, várjuk a folytatást egy újabb ünnepen!
Zsolt és Bea 

Kedves Tamás,

"A mai családi esemény, szülinap volt veled az ismerősi körben a 7. alkalom. Minden buli zenei repertoárja harmonizál, harmonizált az elképzelésünkkel, kívánságainkkal. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rugalmas egy DJ, mint te. Továbbá amit szeretnék megosztani a nagy világgal, hogy sokáig egyszemélyes zenekar volt a családi rendezvényeken. Nagy örömünkre most már te vagy a családi zenefelelős, s a 70 éves szüleim is jól érzik magukat minden bulin!

Nagyon köszönjük!

Andi


Hello,

"Olyan élményt kaptunk az esküvőnkön, amit vártunk !

Mindenkinek ajánlani foglak ... éééés várlak a szülinapomra is természetesen, mint DJ!

Csak így tovább!

Tündi és Gábor


Kedves Roger!

" Köszönjük szépen, hogy az utolsó pillanatokban is vállaltad, hogy zenélsz az esküvőnkön! Szuper volt, változatos! Nagyon tetszett, hogy figyeltél arra, hogy a vendégeink jól érezzék magukat! A mai napig emlegetik, milyen jó volt :)

Mindent köszönünk, jó szívvel fogunk ajánlani! "

Beatrix és Máté